>> Kjøpe Amoxicillin <<

Kjøpe Amoxicillin Rask Ikke Resept

Amoxicillin (Amoxil) Vanlig bruk

Amoxicillin er et bredspektret antibiotikum fra aminopenicillin-gruppen. Virkningsmekanismen er anti-bakteriell og består i inhibering av konstruksjon av bakterielle cellevegger som er følsomme for Amoxicillin. Cellevegger tjener til å beskytte bakterier mot miljø og virkning av Amoxicillin forhindrer deres forplantning. Amoxicillin kan være effektiv mot H. influenzae, N. gonoré, E. coli, Pneumokokker, Streptokokker og visse stammer av Staphylococci. Mikroorganismer som produserer penicillase er resistente mot Amoxicillin. Medisinen er ikke aktiv mot mykobakterier, mykoplasmer, slekt Rickettsia, sopp, amoeba, plasmodium, virus og også Pseudomonas aeruginosa og Proteus spp. (unntatt P. mirabilis).

Dosering og veibeskrivelse
Ta nøyaktig som foreskrevet av legen din. Fortell legen din før du tar denne medisinen hvis du er allergisk mot cefalosporiner (Ceclor, Ceftin, Duricef, Keflex), har hatt astma, alvorlig lever- eller nyreproblemer, blødninger eller blodpropper, mononukleose eller noen form for allergisk reaksjon i historien . Du kan ta Amoxicillinlin med eller uten mat. Tuggetabletten skal tygges før du svelger den. Svel Amoxicillinlin kapsler hele med et glass vann.

Amoxicillin (Amoxil) Forholdsregler

Denne medisinen reduserer effekten av visse prevensjonsmedikamenter. Fortsett å ta dette stoffet, selv om du føler deg bra som livets sirkel av bakterier har visse særegenheter. Hvis du slutte å ta stoffet som ikke har fullført behandlingsforløpet, kan det føre til videre videreformering og produksjon av stammer som er resistente mot denne medisinen. Ikke gi dette legemidlet til de syke som har lignende symptomer som deres sykdom, kanskje provosert av andre typer mikroorganismer. Antibiotiske medisiner kan forårsake diaré, informer legen din dersom du har det. Hvis du ammer og tar Amoxicillin, kan medisinen skille seg ut i melk og forårsake diaré i babyen din. Advarsel legen din dersom du lider av astma.

Amoxicillin (Amoxil) Kontraindikasjoner

Allergi mot Amoxicillin eller til andre penisillin antibiotika.

Amoxicillin (Amoxil) Mulige bivirkninger

Foruten allergi (elveblest, hevelse, utslett) kan reaksjon på Amoxicillin være diaré, svimmelhet, halsbrann, søvnløshet, kvalme, kløe, oppkast, forvirring, magesmerter, lett blåmerker.

Amoxicillin (Amoxil) Interaksjoner

Amoxicillin er ikke kjent for å redusere effekten av prevensjonspiller, øker absorpsjonen av digoksin, øker toksisiteten til metotrexat. Utskillelse av amoksicillin ved nyrer er redusert av aspirin. Manglet dose Ikke ta en dobbel dose av denne medisinen. Hvis det er nesten tid for neste dose, hopper du bare over den savnede delen og fortsetter å ta medisinen i henhold til timeplanen.

Amoxicillin (Amoxil) Overdosering

Overdosering kan være oppkast, kvalme, diaré, vannforstyrrelser og elektrolytterbalanse. Kontakt legen din for hjelp.

Amoxicillin (Amoxil) Oppbevaring

Oppbevares ved romtemperatur mellom 59 og 86F (15-30C) i forhold til lys og fuktighet.

Amoxicillin (Amoxil) Ansvarsfraskrivelse

Vi gir bare generell informasjon om medisiner som ikke dekker alle retninger, mulige legemiddelintegrasjoner eller forholdsregler. Informasjon på stedet kan ikke brukes til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle spesifikke instruksjoner for en bestemt pasient bør avtales med helsepersonell eller lege som har ansvaret for saken. Vi fraskriver påliteligheten av denne informasjonen og feil det kan inneholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, spesielle eller andre indirekte skader som følge av bruk av informasjonen på dette nettstedet og også for konsekvenser av selvbehandling.

>> Kjøpe Amoxicillin <<


[til toppen]