>> Kjøpe Duodart <<

Kjøpe Duodart Rask Ikke Resept

Duodart (Avodart) Vanlig bruk

Dutasterid brukes til å behandle godartet prostatahyperplasi (BPH), også kjent som godartet forstørrelse av prostata (BEP). Dette legemidlet bidrar til å kontrollere symptomene dine, redusere urinretensjonen og redusere risikoen for å trenge operasjonen.

Duodart (Avodart) Dosering og retning

Ta Duodart til munnen med et glass vann, med eller uten mat. Unngå å kutte, knuse eller tygge dette legemidlet. Rådfør deg med legen din angående riktig dose for deg.

Duodart (Avodart) Forholdsregler

Før du tar Duodart, kontakt legen din eller apotek dersom du er allergisk mot finasterid eller dutasterid; eller hvis du har andre allergier. Da dette legemidlet kan absorberes av hud, bør kvinner som er gravid eller blir gravid ikke manipulere dette legemidlet.

Duodart (Avodart) Kontraindikasjoner

Duodart skal ikke brukes av kvinner eller barn, så vel som at pasientene har vist en reaksjon av overfølsomhet overfor Finasteride.

Duodart (Avodart) Mulige bivirkninger

De vanligste bivirkningene er svimmelhet, uvanlig svakhet, døsighet, søvnproblemer, sløret syn, rennende nese eller problemer med utløsning. Ikke bruk Duodart og ring legen din umiddelbart hvis du har noen av disse alvorlige bivirkningene: Penis ereksjon som er smertefull eller varer 4 timer eller lenger, alvorlig svimmelhet eller svimmelhet. En svært alvorlig allergisk reaksjon oppstår sjelden. n Hvis du merker effektene som ikke er oppført her, kontakt legen din eller apoteket.

Duodart (Avodart) Interaksjoner

No

Duodart (Avodart) Interaksjoner

av klinisk betydning er identifisert. Fortell legen din eller apoteket om alle reseptbelagte og nonprescription / urteprodukter du kan bruke før du bruker denne medisinen.

Duodart (Avodart) Ubesvarte dose

Hvis du har gått glipp av dosen din, ta den så snart du husker det. Hvis du ser at det er nær tid for neste dose, hopper du over den savnede dosen og gjenopptar din vanlige doseringsplan. Ikke ta dosen din to ganger.

Duodart (Avodart) Overdosering

Hvis du tror du har brukt for mye av dette legemidlet, kontakt legehjelp umiddelbart. Symptomene på overdosering inkluderer vanligvis brystsmerter, kvalme, uregelmessig hjerterytme og følelse av svimmelhet eller svimmelhet.

Duodart (Avodart) Oppbevaring

Oppbevar legemidlene ved romtemperatur mellom 68-77 grader F (20-25 grader C) unna lys og fuktighet. Ikke lagre dem på badet. Hold alle stoffer unna barn og kjæledyr.

Duodart (Avodart) Ansvarsfraskrivelse

Vi gir bare generell informasjon om medisiner som ikke dekker alle retninger, mulige legemiddelintegrasjoner, eller Forholdsregler. Informasjon på stedet kan ikke brukes til selvbehandling og selvdiagnose. De spesifikke instruksjonene for en bestemt pasient bør avtales med helsepersonell eller lege med ansvar for saken. Vi fraskriver påliteligheten av denne informasjonen og feil det kan inneholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, spesielle eller andre indirekte skader som følge av bruk av informasjonen på dette nettstedet og også for konsekvenser av selvbehandling.

>> Kjøpe Duodart <<


[til toppen]